TINKERLIST . TV

Ontwikkeld door Erik Hauters, voor creatieve TV-makers

De bedenker van Tinkerlist, Erik Hauters, heeft meer dan 15 jaar ervaring als televisieregisseur van talkshows, muziekprogramma’s, quizzen en gameshows. Hij observeerde zelf de frustraties van redacteurs, regisseurs en producers, en dat leidde tot de ontwikkeling van een online geïntegreerd platform ter ondersteuning van creatieve televisiemakers; Tinkerlist. Het is een content manager systeem dat de productionele workflow van het televisie maken stroomlijnt. De tool laat TV-makers toe om een audiovisueel product te creëren op de meest mogelijke efficiënte manier, tijdens het alle fasen van het productieproces. Tinkerlist is het script, de rundown én de database in 1, waarbij alle content op één locatie blijft, op één platform.

Wij zijn mee

met de toekomst van TeeVee

De content die binnen Tinkerlist werd verzameld wordt direct met de opnamestudio verbonden via de API, waardoor game software, playout, graphics computer, enz er gebruik van kunnen maken. En uiteraard zijn ook de teksten voor de teleprompter te vinden in Tinkerlist. De content wordt rechtstreeks uit het script en de rundown gehaald, en onze teksten worden geüpdatet als er iets in het script wordt gewijzigd.

Elke operator van Studio Begonia genoot een opleiding in Tinkerlist, waardoor we naast het beheren van welke content er moet verschijnen op de prompter, en het bedienen van de autocue, ons mee kunnen inzetten bij het redactionele gedeelte tijdens een opname.

Voor meer info, bezoek de website van

TiNKERLiST

naar tinkerlist.tv