HALLO!
Wij zijn de mensen achter Studio Begonia.

Met een vlakke hiërarchie en open communicatie, werken we zelfstandig en als gelijken, en zetten we de bloemetjes buiten als een team.

Wij zijn apetrots op onze crew en zijn steeds op zoek naar meer begonia's met dezelfde ondernemendheid in opnameleiding, of passie voor prompterwerk. Ben jij geen muurbloempje, laat het even weten. De koffie staat altijd klaar.

Naast deze bloemen beschikt Studio Begonia over een breed inzetbaar netwerk van freelance prompter operators en opnameleiders die worden ingezet bij onze partners. We zorgen ervoor dat de juiste competenties voorzien worden voor een kwalitatieve realisatie.

Chantal Pauwels

Chantal Pauwels

Met een 18-tal jaar aan praktijkervaring binnen het segment van multicam, captatie en events, heeft Chantal een sterk track record op het gebied van autocue en begeleiding van presentatoren. Vanaf 2018 houdt zij zich ook bezig met het zoeken en inplannen van de juiste operator voor de juiste productie. Haar adagium: 'denk altijd vanuit het belang van de presentator of spreker'.

Michelle Pauwels

Michelle Pauwels

In het verleden heeft Michelle reeds bewezen van vele markten thuis te zijn. Een creatieve opleiding in combinatie met haar werkervaring, vormen de perfecte cocktail voor het beoefenen van deze functie. Ze studeerde grafische vormgeving en ontwikkelde daar haar passie voor het schrijven. Haar prompter-ervaring gaat van multicam, naar speeches, conferenties, tot concerten en optredens.

Kir Waldukat

Kir Waldukat

Kir heeft 16 actieve VRT-jaren op haar teller staan als opnameleidster én aan de prompter. Daar waar de stressmeters voor anderen in het rood gaan, neemt bij haar de kalmte toe en voelt ze zich als een vis in het water - zeker wanneer de termen live, muziek, emotie en show ermee gemoeid zijn. Werken in team en streven naar de beste versie van het eindresultaat, daar doet ze het voor.

Tine Van Rensbergen

Tine Van Rensbergen

Begonia's verkiezen lommerrijke plaatsen. Het is dan ook niet gek dat Tine openbloeit in de schaduw van haar opnameleider. Al meer dan 12 jaar assisteert ze onze studiomeesters en begeleidt ze kandidaten en artiesten tijdens programma's zoals Belgium's Got Talent en Dancing with the Stars. De coulissen hebben alvast geen geheimen meer voor deze star of the backstage.

Els Casier

Els Casier

Een groot deel van haar carrière was Els actief als productie-assistente en producer. Vandaag is ze naast redactrice ook studiomeester en prompter operator. Haar uitgebreide achtergrond maakt van haar dan ook een ideaal teamlid dat kan ondersteunen waar nodig. Er is maar 1 doel en dat is het gewenste resultaat te behalen; gepassioneerd en met de glimlach, zoals een echte Begonia dat doet.

Lies De Greef

Lies De Greef

Met veel enthousiasme stapte Lies de audiovisuele sector in. Ze is een teamplayer die steeds goed voorbereid is en met de nodige dosis stressbestendigheid op de vloer staat. Als studiomeester werkte ze al mee aan programma’s zoals Ketnet Kingsize, Homo Universalis, Zomerhit en Starstruck, maar ook als prompter operator deed ze al de nodige ervaring op.