het rad

Het Rad

Peter Van de Veire verklaarde de meest populaire televisiewinkel ter wereld weer voor geopend & presenteerde het dagelijks spelprogramma Het Rad. Met de L van Lima. Klinkers kopen. En missers als ‘Asibille O’, ‘Woestijnvis’, ‘Jill Clinton’ en ‘Bruudruuster’. En zoals je kan zien, mocht Begonia er 15 jaar later weer bij zijn!

autocue

The Sound of Tomorrow

Onder de naam The Sound of Tomorrow ging Tomorrowland op zoek naar nieuw dj-talent. Platenspinners uit heel Europa mochten zich kandidaat stellen voor deze internationale wedstrijd. Presentatrices van dienst: de fantastische Nervo.

twee tot de zesde macht

Twee tot de Zesde Macht

Twee tot de Zesde Macht is een amusante quiz waarin twee duo’s van nobele onbekenden nemen het op tegen een team van bekende Vlamingen, onder het goedkeurende oog van Jeroen Meus strijden voor de overwinning. Twee van onze Begonia’s mochten er weer bij zijn, als studiomeester en prompter operator.

Teamwork

Because none of us are as badass as all of us.

opnameleider

Rode Neuzen Dag

Samen met heel Vlaanderen zamelden we tijdens Rode Neuzen Dag 2019 geld in voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. De voorbije jaren werd de nadruk gelegd op mentaal welbevinden. Dit jaar mochten er weer 5 Begonia’s hieraan meewerken.

autocue

Speech Vlaams minister-president

Een vrolijke boodschap bracht Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) jammer genoeg niet, tijdens deze corona-crisis, op de vooravond van een bijzondere Vlaamse feestdag. Studio Begonia mocht wel Mr Jambons autocue verzorgen en het materiaal ervoor voorzien.

1 jaar gratis

1 Jaar Gratis

‘1 jaar gratis’ maakte afgelopen winter een comeback, nadat het programma eerder uitgezonden werd van 2001 tot 2008 met Herman Van Molle en Katja Retsin als presentatoren. Thomas Vanderveken leidde de vernieuwde show in goede banen en zag de zestigjarige Marianne Haeck uit Lokeren het jaarloon van de best verdienende kandidaat winnen.

autocue

Lily et Rocky

Lily, het hoofdpersonage, is een creatieve en energieke jongedame die aan de slag is bij de openbare omroep. Wanneer ze Rocky – een kleine sprekende teddybeer – tegenkomt in de gangen van het RTBF-gebouw start hun avontuur. Begonia Chantal mocht voor Videohouse en Hotel Hungaria haar beste Frans bovenhalen.

opnameleider

Carnaval in Sint-Truiden

Samen met opnameleider Brecht Boelen trotseerde Begonia Kir de carnavalisten in Sint-Truiden. Zoals je ziet; iedereen blij!

opnameleider

De Battle

Gert Verhulst en James Cooke pakken uit met een grootste gameshow: De Battle! Het duo bereidde zich maandenlang voor en won zo de strijd tegen het Nederlandse team. We zijn trots dat 3 Begonia’s hieraan mochten werken. Maar we begrijpen het als je alleen maar oog hebt voor de prachtige Lieke van Lexmond.

opnameleider

De Plezantste Gemeente

Waregem is de Plezantste Gemeente van Vlaanderen. Het stadsbestuur van de West-Vlaamse stad kreeg die titel en bijhorende trofee uit handen van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers in de Zuiderkroon in Antwerpen. Met de bekendmaking van de Plezantste Gemeente van Vlaanderen sluit Het Nieuwsblad het grootste regionale journalistieke project van het jaar af.

opnameleider

Belgium’s Got Talent

Belgium’s Got Talent is een Vlaamse versie van de Britse format Britain’s Got Talent. Naar goede gewoonte zijn hier steeds 3 Begonia’s aan het werk om Koen, Laura en de hele crew bij te staan.

Peter Maffay

Heel af en toe zorgt regisseur Hans Pannecoucke ervoor dat wij met de groten der aarde op de set mogen staan. Begonias Kir en Chantal mochten de opnameleiding en autocue voor de opname van de nieuwe videoclip van Peter Maffay verzorgen.

On our own, we are marshmallows and dried spaghetti, but together we can become something bigger.

opnameleider

Wat een dag

In Wat een Dag brengt Davy Parmentier de tien leukste verhalen van de voorbije dag met verrassende reportages. Van maandag tot en met donderdag ontvangt hij in de VTM-studio in Vilvoorde bekende en minder bekende gasten.

autocue

Is er een dokter in de zaal?

Elke dag horen we over de nieuwste superfoods, detox-diëten en andere wonder-middeltjes. Tegelijkertijd krijgen we dagelijks tegenstrijdige berichten over wat nu gezond is en wat niet. In ‘Is er een dokter in de zaal?’ gaat Philippe Geubels samen met vier bekende panelgasten en een deskundige huisarts op zoek naar antwoorden.

autocue

Wat een jaar

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie: dat is Wat een Jaar! Host Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren elke week samen met twee bekende gasten terug in de tijd, naar een jaar uit het verleden dat ze bewust meemaakten. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’.

opnameleider

Koningin Elisabethwedstrijd

De Koningin Elisabethwedstrijd is een internationale muziekwedstrijd in België. Voor concours zoals deze durft Begonia Kir haar jogging al wel eens thuis te laten.

opnameleider

Familie

Sinds 15 jaar al vervangt Begonia Chantal af en toe de first assistant director bij de studio-opnames van Familie. Ze voelt zich helemaal thuis bij de Van den Bossches.

autocue

Dat belooft voor later

Staf Coppens neemt kinderen mee in een wereld vol fantasie. Begonia’s Ellen en Chantal nemen bij dit programma de autocue voor hun rekening.