Peter Maffay

Heel af en toe zorgt regisseur Hans Pannecoucke ervoor dat wij met de groten der aarde op de set mogen staan. Begonias Kir en Chantal mochten de opnameleiding en autocue voor de opname van de nieuwe videoclip van Peter Maffay verzorgen.

On our own, we are marshmallows and dried spaghetti, but together we can become something bigger.

Wat een dag

In Wat een Dag brengt Davy Parmentier de tien leukste verhalen van de voorbije dag met verrassende reportages. Van maandag tot en met donderdag ontvangt hij in de VTM-studio in Vilvoorde bekende en minder bekende gasten.

Is er een dokter in de zaal?

Elke dag horen we over de nieuwste superfoods, detox-diëten en andere wonder-middeltjes. Tegelijkertijd krijgen we dagelijks tegenstrijdige berichten over wat nu gezond is en wat niet. In ‘Is er een dokter in de zaal?’ gaat Philippe Geubels samen met vier bekende panelgasten en een deskundige huisarts op zoek naar antwoorden.

Wat een jaar

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie: dat is Wat een Jaar! Host Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren elke week samen met twee bekende gasten terug in de tijd, naar een jaar uit het verleden dat ze bewust meemaakten. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’.

Koningin Elisabethwedstrijd

De Koningin Elisabethwedstrijd is een internationale muziekwedstrijd in België. Voor concours zoals deze durft Begonia Kir haar jogging al wel eens thuis te laten.

Familie

Sinds 15 jaar al vervangt Begonia Chantal af en toe de first assistant director bij de studio-opnames van Familie. Ze voelt zich helemaal thuis bij de Van den Bossches.

Dat belooft voor later

Staf Coppens neemt kinderen mee in een wereld vol fantasie. Begonia’s Ellen en Chantal nemen bij dit programma de autocue voor hun rekening.

30 jaar GO!

In 2019 werd de 30ste verjaardag van GO! gevierd. Voor dit feest mocht Sylvester Productions samen met begonia Chantal zo’n 11.000 leerlingen van het gemeenschapsonderwijs ontvangen in de Lotto Arena. De scholieren werden gék op de beats van onder andere Maureen en Laura Tesoro 🎵

Final Four Champions League

Voor het eerst stootte een Belgische basketploeg door naar de Basketball Champions League Final Four. In een nagenoeg vol Sportpaleis werd basketgeschiedenis geschreven en veroverde Telenet Giants Antwerp met overtuigende cijfers brons. Het bleek een fantastische prestatie waar begonia Kir, samen met Sporza, getuige van mocht zijn!

Kan iedereen nog volgen?

In dit technologieprogramma gaat Lieven Scheire met zijn vier gasten vooruitblikken in de toekomst. Aan dit tweede seizoen mochten 3 van onze begonia’s meewerken, als opnameleider en prompter operator.

Stay humble, work hard, be kind.

Red Flames & Devils

Studio Begonia mag zich de trotse partner noemen van Medialaan voor al haar voetbalomkaderingen op Q2. Meestal werken we samen met presentator Maarten in studio, heel af en toe mogen we ook mee op verplaatsing.

Allerstrafte Gentenaar

Op het jaarlijkse evenement De Strafste Gentenaar zijn maandag allerlei straffe stadsgenoten in de bloemen gezet. Het publiek koos de altijd optimistische Ganesha Vancoillie als wijste Gentenaar, Lukas Dhont werd de allerstrafste. Begonia Kir mocht het evenement in goede banen leiden, samen met presentatoren Freek Braeckman en Tomas de Soete.

Blind Date

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback, en 3 van onze Begonia’s mochten daar bij zijn.

Gala Miss België

Drie van onze Begonia’s zijn jaarlijks present om onze missen en presentatoren bij te staan tijdens het Gala waarbij we de schoonste van het land verkiezen.

DVD-opname Jo Vally

Hoera voor Jo Vally! Hij staat dan 40 jaar op de planken. Begonia Chantal mocht meewerken aan de DVD-opname daarvoor.

Gert Last Year

Geen stille nachten voor Gert & James, want zij halen hun allermooiste kersttrui uit de kast en nodigen in Gert Last Year een week lang bekende en minder bekende gasten uit. Bij deze wintereditie van Gert Late Night waren Begonia Chantal en Begonia Kir ook weer van de partij.

De Kristallen Fiets

De Kristallen Fiets is een trofee die de beste Belgische wielrenner van het jaar bekroont. In opdracht van Medialaan mocht begonia Chantal samen met Tom Boonen en Merijn Casteleyn deze awards uitdelen.