PRESIDENTIAL PROMPTER

De presidentiële prompter wordt gebruikt bij conferenties en events, bij voordrachten, of zelfs in klaslokalen en aula's, waar de spreker een publiek adresseert. Het is het ideale audiovisueel hulpmiddel om sprekers wat extra zelfvertrouwen te geven en ter algemene verbetering van de presentatie die gegeven wordt.

De presidential prompter is een systeem waarbij twee transparante spiegels onopvallend worden geïnstalleerd voor een spreekgestoelte. De tekst wordt op deze spiegels geprojecteerd door 2 schermen die zich onderaan bevinden.

De tekst wordt geregeld door een operator en rolt in spreektempo over de spiegels. De spreker kan zijn tekst aflezen vanop deze spiegels, terwijl hij constant zijn blik kan verleggen. Daardoor lijkt het alsof de spreker rechtstreeks oogcontact maakt met de hele zaal.

Het publiek ziet de tekst niet, enkel de spreker kan zijn script aflezen. Eventueel aanwezige camera's staan vrij opgesteld. De presidential prompter kan ook gecombineerd worden met de stage prompter of de confidence prompter, wat voor iets meer bewegingsvrijheid op het podium zorgt.

DENK JE: HEY, DIT IS EXACT WAT IK NODIG HEB?

Neem dan contact op met de Begonia's

Zeg het met bloemen