Studio Begonia

Uw partner in prompter services

 

Interactie met het publiek is zeer belangrijk en een toespraak houden is tweerichtingsverkeer. Door gebruik te maken van autocue hoeft u zich enkel nog te concentreren op het voortbrengen van uw boodschap. Weten dat er een prompter aanwezig is geeft rust bij uw presentatie of optreden, waardoor het eindresultaat vaak helderder en krachtiger is.

Studio Begonia is specialist op het gebied van teleprompting voor multicam-opnames, fictie-programma’s, evenementen, live concerten, theatervoorstellingen, congressen, symposia, commercials, bedrijfscommunicatie, videoboodschappen, webcasts en presentaties.

Wij ondersteunen uw opname of presentatie en leveren daarbij faciliteiten als complete dienst; zowel de apparatuur, als de bediening ervan. We beschikken over operators met jarenlange ervaring die bij de meest uiteenlopende producties worden ingezet.

If it can be prompted,

WE’VE DONE IT.

Studio

Studio

In de televisiewereld werken we voor de publieke omroep, de Vlaamse commerciële zenders en grote en kleinere productiehuizen.

Podium

Podium

Bij concerten en theatervoorstellingen leveren we stage- en confidence prompters zodat artiesten in geval van nood een audiovisueel spiekbriefje paraat hebben.

Corporate

Corporate

In de corporate wereld werken we mee aan commercials, bedrijfscommunicatie, videoboodschappen en webcasts.

Congres

Congres

Daarnaast houden wij ons bezig met het electronisch souffleren van teksten via de presidentiële prompterset die gebruikt wordt bij symposia, congressen, conferenties, voordrachten etc.

Wij hebben

tijd, goesting én ervaring

Tijdens seminaries of presentaties biedt de autocue een houvast bij lastige materie, zoals citaten en cijfers, of bij een toespraak in een vreemde taal. Artiesten, performers & comedians hebben vaak geen autocue nodig, maar vaak geeft het toch een gevoel van rust om een tekstmonitor in de buurt te hebben. Bij een videoboodschap of webcast kan door gebruik van een autocue een tekst vlot en professioneel worden opgenomen en wordt de opnametijd vaak gehalveerd. Voor evenementen, product-presentaties en conferenties staan we de spreker tevens graag bij in de training en het coachen in het gebruik van de teleprompter.

Studio Begonia is er voor al uw prompterneeds. Wij zijn in staat om al uw vragen op het gebied van teleprompting te beantwoorden. Wij zorgen mee voor de totstandkoming van de audiovisuele productie die u in gedachte hebt. En, we zijn de beste in wat we doen. Vraag maar aan onze moeders.

DENK JE: HEY, ZO EEN PROMPTER, DAT IS EXACT WAT IK NODIG HEB?

Neem dan contact op met de Begonia's

Zeg het met bloemen