Wij helpen u graag op weg

met het juiste materiaal voor uw opname, event of presentatie

Camera Prompter

Camera Prompter

Voor video- en televisie-opnames hebben wij het on-camera systeem. De tekst wordt op een spiegel voor de cameralens geprojecteerd, zodat u altijd in de lens kijkt tijdens het aflezen van uw tekst. De spiegel kan snel en makkelijk gemonteerd worden op vrijwel alle soorten ENG-camera’s.

Stage prompter

Stage prompter

Artiesten, performers, acteurs, comedians, en in het algemeen zij die tekst of songteksten nodig hebben om optimaal te presteren, gebruiken deze vorm van teleprompter. Het zijn één of meerdere schermen die vooraan het podium in een hoek van ongeveer 40° worden geplaatst, waardoor de spreker of artiest kan spieken wanneer gewenst.

Confidence prompter

Confidence prompter

De confidence prompter wordt gebruikt tijdens optredens, op events of tijdens conferenties. Er worden 2 of meer schermen geplaatst op een statief, vaak achteraan de zaal, achter het publiek. De spreker kan de teksten aflezen vanop beide schermen, en kan daarbij zijn blik verleggen, terwijl hij de volledige zaal aankijkt.

Presidential prompter

Presidential prompter

De presidentiële prompter wordt gebruikt bij conferenties en events, bij voordrachten, of zelfs in klaslokalen en aula's, waar de spreker een publiek adresseert. Het is een systeem waarbij twee transparante spiegels onopvallend worden geïnstalleerd voor een spreekgestoelte, van waarop de spreker zijn teksten kan aflezen terwijl hij direct oogcontact maakt met het publiek.